Atina'e o Puma Alavai Fa'asusu

Ina ia faaleleia le olaga oPamu Alavai Fa'asusu, o le tele o tagata gaosi oloa i le fale ma fafo o loʻo taumafai e suʻe se auala i luga o le faiga o le puipuiga o le pamu, o lona uiga, pe a le paʻu le pamu, ova le mamafa, i luga o le vevela ma isi faʻaletonu, e mafai ona otometi le faʻamalo ma otometi tapunia mo le toe faaleleia.
Ae ui i lea, matou te talitonu e manaʻomia le faʻatulagaina o se puipuiga i totonuPamu Alavai Fa'asusu, lea e mafai ona puipuia lelei le faagaoioiga saogalemu o pamu eletise. Ae e le o le ki lea o le faafitauli. O le faiga o le puipuiga ua na o se fofo pe a uma le pamu. O se auala fa'aletonu. O le ki i le faʻafitauli e tatau ona amata mai le aʻa ma foia atoatoa faʻafitauli o le pamu i le tulaga o le faʻamaufaʻailogaina ma le mamafa tele. O se faiga e sili atu ona fa'atino.
Mo lenei mafuaʻaga, matou te faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻamaufaʻailoga malosi ma le masini e leai se mamafa o le mamanu i le pamu otaota, lea e faʻaleleia atili ai le faʻatuatuaina ma le gafatia o le pamu faʻamaufaʻailoga ma faʻaumiina ai le ola tautua o le pamu.
To Top
Tel:+86-576-86339960 E-mail:admin@shimge.com